Eventet er slut for denne gang, tak til alle der kom forbi. Du kan forsat læse lidt om de fantastiske designere, vi havde med i vores Summer Pop Up Shop.   

MØD DESIGNERNE

Another Jewel

Another Jewel er et bæredygtigt brand med fokus på at skabe tidløst og minimalistisk design i genanvendte metaller. Vores store ønske er, at vores smykker bliver en del af din garderobe i mange år og bliver en del af din identitet og dine ”go to” smykker.

 

Læs mere på anotherjewel.com

Cecilie Lund-Rasmussen

Cecilie Lund-Rasmussen er en kunstner, der arbejder inden for flere forskellige genrer, men portrættet er ofte et tilbagevendende motiv i hendes værker.
I motiverne findes ofte et surrealistisk element, eller noget andet, der falder lidt uden for det gængse og klassiske portrætmaleri/tegning. I sine værker er hun ofte inspireret af nogen diskurser i samfundet, som hun på pragmatisk vis fortolker og udfolder på sin egen måde. Andre gange arbejder hun med og fortolker, hvad der sker i den menneskelige hjerne, og hvordan vi eksempelvis bearbejder sorg, glæde eller ængstelighed.
Cecilie designer og laver ligeledes håndlavede smykker, hvor smykkerne er sirligt håndlavet og designet, og derfor er hvert et smykke også et unika. De er designet i en kunstnerisk, enkel, rå og nordisk æstetik. Hun deltog i programmet ‘Danmarks bedste portrætmaler’ på DR1, hvor hun malede et værk af svømmeren Pernille Blume.

Læs mere på celura.dk

De Nou

” De nou” betyder ” igen” på Catalansk – Det handler om RECYCLING og REUSE –  og jeg bruger genbrugs- tøj, stof og materialer- til at skabe mit tøj, tasker og tilbehør – alt håndlavet og bæredygtigt. At gøre noget der engang var elsket og smukt – smukt og RELOVED “igen”….

Fÿge Kids

Fyge er et bæredygtigt tøjmærke til børn, som er opsat på altid at producere tøj af høj kvalitet under forsvarlige forhold. Vi bestræber os på at skabe en bedre fremtid ved at klæde vores fremtidige generationer godt på.

Læs mere på www.fygekids.com

tilia&me 

Jeg skaber minimalistisk og tidsløs fotokunst med inspiration fra naturen. Mit fokus er på simple kompositioner med interessante detaljer. Jeg skabte tilia&me for at dele min passion for al den smukke natur der omgiver os og den ro som findes i naturen. Min mission er, at få dig til at stoppe op et øjeblik, tage en pause og bare nyde udsigten…

Læs mere på www.tiliaandme.com

Undecided Copenhagen

Undecided Copenhagen er et bæredygtigt tøj- og livstilsmærke grundlagt i 2017 af Pia Chan Andersen. De har fokus på at lave unikke og alternative produkter til personer, der går op i tidløs mode, komfort og miljøet.
Bæredygtige materialer bliver nøje udvalgt og zero waste konceptet er altid i baghovedet når der designes.
Deres mission er, at vise verden at bæredygtighed ikke behøver at være kedeligt eller besværligt.
Navnet repræsenterer at intet er endeligt, og at der altid er mulighed for at forbedre og udvikle sig.

Læs mere på undecidedcopenhagen.com  

By Jennifer Fletcher

By Jennifer Fletcher designer og syr tøj, der går imod smid-ud kulturen og lav kvalitetstøj, som vi påvirkes til at købe, igennem de konstante nye og kortvarige trends. Tøjet er til kvinden, der ønsker at skabe en unik og langvarig garderobe – og derfor er der fokus på at producere i begrænset antal. Dét er håndlavet slow fashion med et design, der har en lang levetid.

 

Læs mere på www.byjenniferfletcher.dk

PAPILOTT

PAPILOTT transformerer papir til eventyrlige natlamper, grafiske silhuetplakater, finurlige mobiler og farverige smykker.

Læs mere på www.papilott.com

ARTivity

ARTivity Artbox er en kombination af ART og Creativity – en flot, æstetisk (gave)æske med en idé til et billedkunstprojekt, alle materialer og en opskrift – sendt til din hoveddør. Nemt og bekvemt. Det er til en voksen eller en teenager, der elsker at være kreativ, men gerne vil have ny inspiration og måske hjælpes på vej. Du bliver guidet frem til et lille færdigt kunstværk på et lærred eller ramme, men kan nemt tilføje dine egne idéer og kreativitet, så det bliver personligt og unikt. Det er til dig, der lægger vægt på æstetik og kunstneriske resultater og gerne vil have succes uden at have nogen forkundskaber. Det er sjovt, afstressende og giver dig et skub i kreativiteten. Det er et pusterum til fordybelse, ro og harmoni. ARTivity er glæde lige ud af boksen – og lige ind i hjertet.

Læs mere på www.artivity.dk

A Nordic Storm